Home / / S.V. Nieuwleusen wint oefenwedstrijd van DZOH

S.V. Nieuwleusen wint oefenwedstrijd van DZOH

NIEUWLEUSEN – S.V. Nieuwleusen heeft zaterdag 18 december de oefenwedstrijd thuis tegen de koploper van de 2e klasse DZOH(Drentse Zuid Oost Hoek) uit Emmen met 3-1 gewonnen. Al in de 3e minuut kwam de thuisclub op voorsprong door een doelpunt van Jille Brinksma. Enkele minuten later stond het alweer gelijk door slordig uitverdedigen van keeper Tim Hoogenkamp. S.V. Nieuwleusen kreeg in de 1e helft nog enkele goede kansen maar het bleef bij 1-1 in een gelijk opgaande wedstrijd tussen de koplopers van de 2e en 3e klasse. In de 2e helft kreeg DZOH enkele goede kansen maar Tim Hoogenkamp redde uitstekend. Tien minuten voor tijd tikte Saake Malestein de 2-1 binnen. Vlak voor schoot Joël Wallinga de bal in de kruising: 3-1. Joël kwam een kwartier voor tijd in het veld en maakte zijn debuut in het 1e elftal.

Lees ook

Ook in Dalfsen waren de winkeliers de lockdown beu

DALFSEN – “Ondanks dat er al iets was uitgelekt, heb ik met enige spanning en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.