Oncologienetwerk Dalfsen voor mensen met of na kanker

DALFSEN – Zorgverleners in de gemeente Dalfsen hebben hun krachten gebundeld in Oncologienetwerk Dalfsen. Dit netwerk heeft de ambitie de zorg voor kankerpatiënten in de gemeente Dalfsen beter te organiseren.

Ook maken zij voor patiënten en zorgverleners het aanbod in hun eigen omgeving beter vindbaar. Zo komen mensen met kanker sneller bij de juiste persoon terecht en hoeven ze niet ver te reizen. De diagnose en behandeling van kanker heeft een grote impact. Men ervaart veelal lichamelijke en psychische klachten en deze klachten kunnen lang aanhouden. Er zijn veel zorgverleners die daarbij willen helpen, maar ze zijn soms moeilijk te vinden. Welke hulp voor wie het beste is, hangt van allerlei zaken af en verschilt per persoon. Kijk voor meer informatie op

www.oncologienetwerkregiozwolle.nl/lokale-netwerken/dalfsen

Deelnemers aan het netwerk zijn werkzaam bij: Carinova, Balans Fysiotherapie & Fitness, Fysiotherapie Dalfsen, Fysiotherapiepraktijk Lemele/Lemelerveld, Ergotherapie Kanis, Ergotherapie Salland, Logopedie Pluspunt, Innofeet, Logopedisch Centrum Nouwels en Diëtisten Groep NL (niet alle deelnemers staat op de foto).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.