Home / / Met kerst spontaan naar de kerk?

Met kerst spontaan naar de kerk?

DALFSEN – De Protestantse Gemeente te Dalfsen zou dit jaar graag weer veel mensen in de Grote Kerk en in de kerk te Oudleusen verwelkomen om samen het kerstfeest te vieren. Echter is dit helaas nog niet mogelijk.

Vanwege de huidige ‘coronasituatie’ moet niet alleen het aantal aanwezigen worden beperkt, maar kunnen er ook ’s avonds geen vieringen worden gehouden. Voor het beperkt toelaten van kerkgangers wordt er gewerkt met een uitnodigingssysteem. De kerstavonddienst op vrijdag 24 december en de dienst op 31 december, oudejaarsavond, zijn verplaatst naar de middag om 16.00 uur.
De Sing-in op 24 december om 19.00 uur wordt eerder opgenomen en alleen online uitgezonden. Alle diensten kunnen thuis zowel rechtstreeks als achteraf worden bekeken via kerkomroep.nl en kerkdienstgemist.nl (zie ook www.pgdalfsen.nl). De Protestantse gemeente wenst iedereen een heel goede tijd met veel warmte, licht, liefde en hoop voor de wereld.

Lees ook

Politiek Verwoord: Gemeentebelangen

DALFSEN – Verschillende politieke partijen uit de gemeente geven hun actuele standpunten weer. In deze …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.