Home / / Klussendienst ook in Lemelerveld actief

Klussendienst ook in Lemelerveld actief

LEMELERVELD – Recentelijk heeft de Klussendienst van Saam Welzijn de werkzaamheden in Lemelerveld van hulpdienst ‘Graag Gedaan’ overgenomen.

De Klussendienst biedt incidentele, praktische hulp en inwoners kunnen hier een beroep op doen wanneer men zelf een bepaalde klus niet kan uitvoeren en/of er redelijkerwijs geen bedrijf voor kan worden ingehuurd. Voorbeelden van klussen zijn: kleine reparaties, boodschappen doen, elektronica afstellen, een leertje vervangen in de kraan etc. Klusjes dienen eenmalig van aard te zijn en kort van duur (max. 1 uur). Om er gebruik van te kunnen maken, hebben inwoners een kluskaart nodig. Deze kost 10 euro en hier kunnen drie klussen voor worden aangevraagd. Voor meer informatie en het aanvragen van de kaart kan contact worden opgenomen met Saam Welzijn, tel. 0529-793012 of mail naar: info@saamwelzijn.nl

Lees ook

Rectificatie: lezing Botanische reis door Lesotho

OMMEN – In het Ommer Nieuws van 12 januari jl. is per abuis een foutje …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.