Home / / Kerstkransenactie SDG Ommen afgeblazen

Kerstkransenactie SDG Ommen afgeblazen

OMMEN – In verband met de aanhoudende coronacrisis heeft muziekvereniging Soli Deo Gloria uit Ommen moeten besluiten om haar jaarlijkse kerstkransenactie ook dit jaar niet door te laten gaan. De vereniging vindt het in de huidige situatie ongepast om een huis-aan-huis verkoopactie te houden. Bovendien moeten de kerstkransen ruim van te voren ingekocht worden en kunnen deze niet retour wanneer er producten over blijven. Ook was op het moment van de bestelling nog niet duidelijk welke coronamaatregelen er door de overheid genomen zouden worden. Dit tezamen zorgt voor een te groot risico dat de actie SDG geld kost in plaats van dat het geld oplevert. Door het afblazen van deze actie loopt de vereniging veel opbrengsten mis, terwijl de vaste kosten doorlopen. Wilt u de vereniging toch steunen, dan kan dit door een gift over te maken. Meer informatie hierover vindt u op

www.sdgommen.nl

Lees ook

Politiek Verwoord: Gemeentebelangen

DALFSEN – Verschillende politieke partijen uit de gemeente geven hun actuele standpunten weer. In deze …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.