Home / / Jumbo Kamphuis trakteert…!

Jumbo Kamphuis trakteert…!

(Advertorial)

DALFSEN – Deze kerst verrast Jumbo Nederland mensen die zich extra inzetten voor anderen uit de buurt.

Tot en met zaterdag 18 december kunnen klanten buurtgenoten aandragen die ze het van harte gunnen om verrast te worden met een feestelijk pakket. Met deze landelijke actie, in het kader van het 100-jarige bestaan, zet iedere Jumbo-winkel maar liefst tien klanten in het zonnetje.

Wensactie

Maar dat is nog niet alles… Want Jumbo Kamphuis doet hier een schepje bovenop. “Mijn vader is ooit begonnen om klanten rond de feestdagen te verrassen met een kerstpakket”, vertelt Ronald Kamphuis. “Het ging dan om mensen die een vervelend jaar achter de rug hadden door bijvoorbeeld ziekte of overlijden, óf omdat ze in het voorafgaande jaar veel voor iemand anders hebben betekend. In navolging van mijn vader zet ik deze actie door. Klanten kunnen in de winkel een ‘hartkaartje’ invullen en deze in de boom hangen of deponeren in de wenston. Na de sluitingsdatum op 18 december trekken we tien hartkaartjes en brengen we deze kerstpakketten persoonlijk bij de mensen thuis, om hen zo een hart onder de riem te steken.”

Foto: Persoonlijke bezorgdienst van de kerstpakketten in 2020

Lees ook

Politiek Verwoord: Gemeentebelangen

DALFSEN – Verschillende politieke partijen uit de gemeente geven hun actuele standpunten weer. In deze …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.