Home / / Inloopspreekuur D66

Inloopspreekuur D66

OMMEN – Op maandag 6 december zou de fractie van D66 Ommen weer een inloopspreekuur houden in de Carrousel. Vanwege de coronamaatregelen gaat het fysieke inloopspreekuur niet door, maar de fractie houdt een digitale bijeenkomst middels Zoom of Teams. Belangstellenden kunnen contact opnemen met  fractievoorzitter Henri Mors: henrimors@gmail.com/06-51903267 of Roosmarijn Wernars roosmarijnwernars@home.nl zodat een en ander in gang kan worden gezet.

Lees ook

Boosterprik mogelijk in alle gemeentes GGD IJsselland

REGIO – Mensen die wel een boosterprik wensen, maar daarvoor niet ‘helemaal’ naar Deventer, Hardenberg …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.