Home / / ‘Hijman waar ben je’ te zien op Vechtdal TV

‘Hijman waar ben je’ te zien op Vechtdal TV

REGIO – Onlangs is de documentaire ‘Hijman waar ben je’ in première gegaan in Kulturhus de Spil in Nieuwleusen. Het betreft de verfilming van het gelijknamige boek, geschreven door Frans Hermans. De documentaire is gemaakt door Siert van den Berg

Het verhaal gaat over de 13-jarige jongen Hijman uit Amsterdam, die gedurende de oorlog ondergedoken zat in Dalmsholte. In de film vertelt de inmiddels 91-jarige Hijman Gans, over deze periode.

Op televisie

Om iedereen in het Vechtdal in de gelegenheid te stellen de film te bekijken, is deze komend weekend te zien op Vechtdal TV: op zaterdag 11 december om 16.00, 18.00 en 20.00 uur en op zondag 12 november om 14.00, 16.00, 18.00 en 20.00 uur. In het uur voorafgaand aan de film, kijken de makers terug op de film en houdt burgemeester Erica van Lente een voorwoord. Vechtdal TV is te ontvangen via: Ziggo kanaal 43, KPN en Telfort kanaal 1413, Solcon kanaal 809 en veel andere aanbieders op de kabel en glasvezel. Het geheel is ook te zien via: www.rtvvechtdal.nl/vechtdaltv/livestream.

Lees ook

Soundtrackmuziek in WH Zwart Hal

LEMELERVELD – Arjan Breukhoven verzorgt op zaterdagmiddag 5 februari een orgelconcert in de WH Zwart …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.