Home / / Het centrum van Dalfsen opnieuw sfeervol verlicht

Het centrum van Dalfsen opnieuw sfeervol verlicht

DALFSEN – Wederom een pluim voor Ondernemend Dalfsen. Ook dit jaar hebben een aantal vrijwilligers met behulp van een hoogwerker de sfeerverlichting in het centrum aangebracht. Initiatiefnemers zijn, net als voorgaande jaren, voormalig bestuurslid Wim Wijnberger en Theo Schotman. “Ieder jaar medio november halen we de zesentwintig armaturen, plus verlichting uit de stalling”, zegt Wim. “Deze circa zes meter lange armaturen zijn dan al eerder door enkele vakmensen nagekeken. Het is ledverlichting, dus duurzaam en het gaat vele jaren mee. Medio januari halen we het weer weg en gaat het naar de opslag. Ieder jaar ontvangen we goede reacties van het winkelend publiek. We hebben alles in eigen beheer en het is altijd leuk om het centrum van het dorp sfeervol aan te kleden”, aldus initiatiefnemer Wim.

Tekst/Foto: Evert Jan Goos

Lees ook

Soundtrackmuziek in WH Zwart Hal

LEMELERVELD – Arjan Breukhoven verzorgt op zaterdagmiddag 5 februari een orgelconcert in de WH Zwart …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.