Home / / Daar gaan we weer… Bos Bedden Nieuwleusen On Tour!

Daar gaan we weer… Bos Bedden Nieuwleusen On Tour!

(Advertorial)

NIEUWLEUSEN – Nu de 3000m2 belevingsshowroom van Bos Bedden wederom gesloten is, hebben Rutger Veerman en zijn medewerkers meteen het ‘full servicebezoek’ aan huis weer opgepakt. Bos Bedden gaat wederom On Tour! Met boxsprings, ledikanten en matrassen komen zij bij u aan huis, zodat u kunt proefliggen en van goed advies wordt voorzien.

“Optimale omstandigheden zijn dit niet”, legt Rutger Veerman uit. “Maar noodzakelijk is het wel!” Gezond slapen kan niet even enkele weken geparkeerd worden. Oplossingen mogen geboden worden en daarin creatief denken, is wat bij ons past. Daarom hebben we wederom een bakwagen gehuurd en deze huiselijk ingericht. De wensen van de klant worden telefonisch doorgenomen en hierop afgestemd wordt er een selectie gemaakt. Met deze selectie gaan wij met de huiselijk ingerichte bakwagen naar de klant toe. Om zo aan huis degelijk advies te geven waarbij men meteen kan proefliggen. We zetten ons graag in voor onze klanten! Per slot van rekening draagt ook dit bij aan onze gezondheid, dat moeten we niet onderschatten. Schroom dus niet om contact met ons op te nemen, bel ons op 0529-481223 en telefonisch stemmen wij graag uw wensen af. Op deze manier hebben wij in de vorige lockdown veel mensen mogen helpen en van dienst kunnen zijn. Dit is waar wij en onze klanten blij van worden. We helpen elkaar verder, waar dit ook maar kan!”

Lees ook

Boosterprik mogelijk in alle gemeentes GGD IJsselland

REGIO – Mensen die wel een boosterprik wensen, maar daarvoor niet ‘helemaal’ naar Deventer, Hardenberg …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.