Home / / Boerenmarkt Vilsteren in kerstsfeer

Boerenmarkt Vilsteren in kerstsfeer

VILSTEREN – Op 18 december is de Boerenmarkt in Vilsteren geheel ondergedompeld in kerstsferen en luisteren de midwinterhoornblazers het geheel muzikaal op. Tussen 11.00 en 16.00 uur zijn bezoekers van harte welkom.

De marktkramen liggen zaterdag weer vol met heerlijke en eerlijke producten van ‘dichtbij’. Bezoekers die kopen op de Boerenmarkt zijn verzekerd van kwalitatief goede producten en tegelijkertijd steunen zij de boeren. De organisatie houdt zich overigens strikt aan de coronamaatregelen: het houden van 1,5 meter afstand is noodzakelijk en bij de ingang vindt een coronacheck plaats.

Lees ook

Soundtrackmuziek in WH Zwart Hal

LEMELERVELD – Arjan Breukhoven verzorgt op zaterdagmiddag 5 februari een orgelconcert in de WH Zwart …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.