Home / / Boeren van FrieslandCampina trakteren op winterse lekkernijen

Boeren van FrieslandCampina trakteren op winterse lekkernijen

LEMELERVELD – In het hele land gingen vrijdag 17 december boeren van FrieslandCampina op pad naar woonzorghuizen om de bewoners en het personeel te trakteren op een beker chocolademelk met slagroom.

Ook de bewoners van het Anker en de Brugstede in Lemelerveld werden met een bezoekje vereerd. Twee FrieslandCampina boeren uit Lemelerveld, namelijk de families van de Kolk en Broeks boden buiten de producten aan. Dit bleef niet onopgemerkt, een Lanz buldog met de foodtruck van Vechtdalboertbewust (waar de familie Broeks deelnemer van is) kwam ook voorgereden en Leo Broeks in bloazerstenue van de bloasgroep Dals’n liet op de midwinterhoorn van zich horen. Een klein gebaar om bewoners en het personeel te laten weten dat aan hen wordt gedacht in deze periode. Een deel van de bewoners van het Anker nam buiten een kijkje en bij Brugstede genoot men met openstaande tuindeuren mee. “We hadden graag met hen meegenoten, maar we hebben afgesproken dat zij komend voorjaar/zomer welkom zijn om een ritje door de stal te maken”, aldus de boeren.

Lees ook

Ook in Dalfsen waren de winkeliers de lockdown beu

DALFSEN – “Ondanks dat er al iets was uitgelekt, heb ik met enige spanning en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.