Home / / Alternatieve Nieuwjaarsduik, de New Years Ice Bucket Challlenge

Alternatieve Nieuwjaarsduik, de New Years Ice Bucket Challlenge

DALFSEN – Vanwege alle coronamaatregelen en risico’s is er op 1 januari 2022 geen duik in de Vecht. Maar om het nieuwe jaar fris te beginnen èn de strijd tegen ALS te steunen, heeft de organisatie wel een alternatief bedacht namelijk: de THUISDUIK.

De opzet is om op 1 januari aanstaande om precies 12.00 uur één, twee of meer blikken water of een emmer koud water over jezelf heen te gooien of te láten gooien. Zet het water vooraf een tijdje in de koelkast voor de juiste temperatuur of gooi er een zak ijsklontjes in en doe mee met de alternatieve New Years Ice Bucket Challlenge!

Stevige bodem

Vertel familie, vrienden en bekenden dat jij ook meedoet en laat je sponsoren door hen zodat de strijd tegen ALS kan doorgaan. Stuur ze achteraf een foto of filmpje als ze jou willen sponsoren. “Laten we er samen voor gaan om dit jaar de strijd tegen ALS een stevige financiële bodem te geven”, zo roept Team ALS Dalfsen op. “Maak een mooie opname/vlog van jouw alternatieve Nieuwjaarsduik en zet deze op YouTube, Facebook, Instagram etc. Iedere volger kan zien dat jij een frisse start gemaakt hebt. Suggestie: spreek na de duik een mooie one-liner of wens uit. En….stuur jouw opname op naar: teamdalfsen@gmail.com. De mooiste foto’s en filmpjes worden op www.teamdalsen.nl getoond. De meest originele opname wordt beloond met een taart van de Taarten Barones uit Dalfsen.
Doe je mee én steun je de strijd tegen ALS? Maak dan in ieder geval het deelnamebedrag van 15 euro per persoon over en hopelijk ook het sponsorgeld dat je verzamelt. Dit mag naar het ALS Team Dalfsen: NL24 RABO 0325 1579 79 tnv. B.Bos (dit nummer wordt door het Team Dalfsen uitsluitend voor ALS-gelden gebruikt).”

Op de site van UNOX: www.unox.nl/nieuwjaarsduik is er overigens een wikkel te downloaden die je om een leeg blik of lege emmer doet.

Lees ook

Soundtrackmuziek in WH Zwart Hal

LEMELERVELD – Arjan Breukhoven verzorgt op zaterdagmiddag 5 februari een orgelconcert in de WH Zwart …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.