Home / / Zoekplaatje van de week

Zoekplaatje van de week

OMMEN – De fotowerkgroep van het Cultuurhistorisch Centrum Ommen vraagt uw hulp bij het beantwoorden van vragen over deze foto. Het betreft dit keer een foto die in een uitgave van het Nieuws uit Ommen, ter gelegenheid van de eerste uitreiking van een prijs bij supermarkt ‘Super de Boer’, heeft gestaan.

*Wie staan er op de foto?
*Wanneer is deze foto gemaakt?
*Waarom/ bij welke gelegenheid?
*Op welke locatie is de foto gemaakt?

Reacties kunnen worden gestuurd naar: info@museum-ommen.nl onder vermelding van zoekplaatje 04-2021 of in de bus worden gedeponeerd bij de molen den Oord nummer 9 in Ommen. Graag wijst het CCO u ook op de mogelijkheid het fotoarchief te bekijken; dit kan via cco.collectiebank.nl.

Lees ook

Schilderijen van Harry Soepenberg bij Heileuver

DALMSHOLTE – Bij Heileuvers Schilderijenhuis in Dalmsholte is tot eind februari een expositie te zien …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.