Home / / Weer verwelkomt Ommen Sint Nicolaas dichterbij dan ooit

Weer verwelkomt Ommen Sint Nicolaas dichterbij dan ooit

OMMEN – Om grote drukte te vermijden werd de intocht van Sint Nicolaas dit jaar op twee zaterdagen gehouden. Vorige week op 13 november bezocht Sinterklaas en zijn gevolg al een deel van Ommen, waaronder de Johan Seckelschool. Afgelopen zaterdag de 20ste november was het gezelschap te vinden in de wijken Alteveer, Laarakkers en De Dante. Ook op deze zaterdag werd de Sint omringd door veel van zijn pieten, die op hun beurt weer voldoende pepernoten bij zich hadden. Er was veel aandacht voor ieder kind en de sinterklaasliedjes waren vanwege de geluidsinstallatie al van ver te horen. Ondanks de spreiding van de intocht kan Ommen terugkijken op een geslaagd kinderfeest, gebouwd door Stichting Ondernemersfonds centrum Ommen en vele vrijwilligers.

Lees ook

Integraal Huisvestigingsplan Primair Onderwijs

Toekomstbestendige onderwijsvoorzieningen voor basisonderwijs DALFSEN – Het college van burgemeester en wethouders en de schoolbesturen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.