Home / / Vrijwilligers gezocht voor het snijden en bezorgen van fruit

Vrijwilligers gezocht voor het snijden en bezorgen van fruit

NIEUWLEUSEN – Sinds woensdag 17 november gaat er weer gesneden fruit naar tien basisscholen in de gemeente Dalfsen. Het fruit wordt op een centrale plek in Dalfsen en Nieuwleusen gesneden door een groep vrijwilligers en vervolgens bezorgd op de basisscholen. Dit gebeurt ’s ochtends tussen 8.30 en 9.30 uur, onder het genot van een kopje koffie en gezelligheid. Voor het vervoer worden vervolgens de bakfiets en de bus van Saam Welzijn ingezet om het voor de kleine pauze bij de basisscholen te bezorgen. In Nieuwleusen zijn er voor zowel het fruit snijden als voor het bezorgen nog vrijwilligers nodig. Heeft u interesse om mee te helpen, op welke manier dan ook? Neem dan contact op met Ariën Langejans (Saam Welzijn): 06-11858073 of mail naar a.langejans@saamwelzijn.nl

Lees ook

Kerstconcert in WH Zwart Hal

LEMELERVELD – Ad Huetink verzorgt op zaterdag 11 december een orgelconcert in de WH Zwart …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.