Home / / Uit eten in Proeflokaal Zuid

Uit eten in Proeflokaal Zuid

NIEUWLEUSEN – Saam Welzijn biedt de mogelijkheid aan senioren en alleengaanden om op zondag buiten de deur te eten, dit kan in diverse kernen binnen de gemeente Dalfsen. Ook in Nieuwleusen kan deelgenomen worden aan een Open Tafel. Elke derde zondag van de maand wordt er tegen 12.30 uur in Proeflokaal Zuid een verrassende en verse maaltijd aangeboden. De eerstvolgende maaltijd is op 21 november. Voorafgaand aan de maaltijd kan er een glaasje gedronken worden en na afloop is er gelegenheid om nog wat na te praten. Er wordt een eigen bijdrage gevraagd voor het eten, dit is exclusief consumpties. Aanmelden is noodzakelijk en kan tot 19 november bij mevrouw Klompjan: 06-57334492.

Lees ook

Geen kind is zo aanwezig als het kind dat wordt gemist 

Wereldlichtjesdag in Ommen: herinneren en herdenken in het ontstoken licht OMMEN – Op 12 december …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.