Home / / Sportclub Lemele verliest, maar wanhoopt niet!

Sportclub Lemele verliest, maar wanhoopt niet!

DAARLERVEEN – Nadat sportclub Lemele eerst werd geteisterd door het blessurespook, kwam tot overmaat van ramp kwam de kwelgeest corona een kijkje nemen op Zandeinde, om ongevraagd te strooien met zijn verderfelijke gif. De wedstrijd tegen SVV ’56 vond door dit ongewenste bezoek geen doorgang. Zaterdag wachtte de ploeg van trainer Patrick Speetjens een loodzware beproeving. Op sportpark De Belt in Daarlerveen moest de club uit het bergdorp de strijd aangaan met de lokale voetbaltrots, vooraf door zelfbenoemde kenners geschaard onder de kampioenskandidaten. De thuisploeg zit op het vinkentouw en heeft de top drie van 4F (Juventa ’12, Achilles ’12 en SV Rijssen) strak in het vizier. Op de laatste zaterdag van oktober werd verloren van Juventa ’12, door diezelfde insiders eveneens hoog ingeschat. Kan gebeuren, het is een slag die verloren werd, maar niet de oorlog. De elf van Speetjens moesten rekening houden met een tegenstander die er op uit was de uitglijder van een week eerder uit het geheugen te voetballen. Eerste zorg om brokken te voorkomen was de doelpuntenmachines Berkan Bozkurt (vijf keer raak) en zijn maatje Stef Reekers (zes keer bingo) lam te leggen. Maar ja, dit onderkennen is een, deze productieve acteurs aan banden leggen is een ander verhaal. Onbegonnen werk? Ach nee, die instelling past niet bij een sportman, maar een heidens karwei is en blijft het. Zou het de afweer van Speetjes lukken de ‘pistoleros’ van Daarlerveen te ontwapenen?

Driewerf nee! Bozkurt kon twee treffers bijschrijven en niet Stef, maar Lars Reekers tekende voor de 3-0 eindstand. Duidelijke cijfers en toch was Remon Kleinlugtenbeld niet ontevreden. “Daarlerveen is natuurlijk een goede ploeg, met veel loopvermogen en enkele spelers die hoger hebben gevoetbald, bij DETO en DOS ’37. Het ging lange tijd gelijk op. Bij ons zijn Steven Warmelink en Robin Schoenmaker weer van de partij en dat is goed, kunnen we ons eigen spelletje weer spelen. Komende zaterdag halen we in tegen SVV ’56, dan moeten we toch een keer resultaat kunnen boeken.”

Stand 4F Oost: Juventa ’12 7-18, Achilles ’12 7-17, SV Rijssen 7-16, Daarlerveen 7-15, GFC 7-13, ATC ’65 7-12 (17-15), Bornerbroek 7-12 (13-14), Heracles 7-11, MVV ’69 7-9, Blauwwitters 7-7, SC Rijssen 6-3 (6-17), SVV ’56 6-3 (8-21), Daarle 6-1 en Lemele 6-0. De na 15 minuten gestaakte wedstrijd SC Rijssen-Daarle 0-1 is niet in de stand opgenomen.

Sportclub Lemele haalt zaterdag de uitgestelde thuiswedstrijd tegen SVV ’56 in. De wedstrijd op Zandeinde begint om 14.30 uur.Verslag: Willem Lampe

Lees ook

Ook in Dalfsen waren de winkeliers de lockdown beu

DALFSEN – “Ondanks dat er al iets was uitgelekt, heb ik met enige spanning en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.