Sinterklaas rijdt in een prachtige bolide kriskras door Dalfsen

DALFSEN – Afgelopen zaterdag 13 november kwam Sinterklaas naar Dalfsen. Het was de organisatie gelukt om een alternatieve intocht te bedenken, waarbij de Sint en zijn Pieten kriskras door heel Dalfsen reden in niets minder dan in een Porsche.

De goedheiligman arriveerde met bijna twintig van zijn Pieten rond 13.30 uur. Het gezelschap legde een route af door het gehele dorp, waarbij de Pieten op coole bikes reden. Zo kregen alle kinderen de kans om hem te zien. Vanaf 15.30 uur bezochten ze zalencentrum De Overkant voor het traditionele Sint & Pieten Feest. Kinderen tot en met 8 jaar konden vanaf 15.15 uur al naar binnen. Aan de ouders, opa’s en oma’s werd gevraagd om met maximaal één persoon per gezin te komen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.