Home / / Sinterklaas rijdt in een prachtige bolide kriskras door Dalfsen

Sinterklaas rijdt in een prachtige bolide kriskras door Dalfsen

DALFSEN – Afgelopen zaterdag 13 november kwam Sinterklaas naar Dalfsen. Het was de organisatie gelukt om een alternatieve intocht te bedenken, waarbij de Sint en zijn Pieten kriskras door heel Dalfsen reden in niets minder dan in een Porsche.

De goedheiligman arriveerde met bijna twintig van zijn Pieten rond 13.30 uur. Het gezelschap legde een route af door het gehele dorp, waarbij de Pieten op coole bikes reden. Zo kregen alle kinderen de kans om hem te zien. Vanaf 15.30 uur bezochten ze zalencentrum De Overkant voor het traditionele Sint & Pieten Feest. Kinderen tot en met 8 jaar konden vanaf 15.15 uur al naar binnen. Aan de ouders, opa’s en oma’s werd gevraagd om met maximaal één persoon per gezin te komen.

Lees ook

Sportclub Lemele laat rode lantaarn achter in Rijssen

RIJSSEN – Op de Koerbelt in Rijssen mocht sportclub Lemele de nare afdronk van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.