Home / / Sinterklaas komt naar Dalfsen op 13 november!

Sinterklaas komt naar Dalfsen op 13 november!

Hoe? Dat is nog even geheim

DALFSEN – De kinderen uit Dalfsen hoeven zich geen zorgen te maken over de komst van Sinterklaas dit jaar. Want ook al is het nét te vroeg voor de traditionele intocht per boot bij de Vechtkade, de kindermiddag in De Overkant gaat gewoon door.

De Sint en zijn Pieten brengen op zaterdagmiddag 13 november een bezoek aan De Overkant om hier met kinderen tot 8 jaar een oergezellige, ouderwetse sinterklaasmiddag van te maken. Zoals gebruikelijk kunnen kinderen Sinterklaas een hand geven en met hem op de foto gaan. Daarnaast kunnen ze lekker dansen en zingen met de Pieten. Ook ouders en begeleiders zijn van harte welkom als ze bij binnenkomst een geldige QR code kunnen laten zien. Hoe het gezelschap uit Spanje daar precies zal aankomen, is nog even geheim. Maar vast staat in ieder geval dat dit niet onopgemerkt zal blijven! Binnenkort volgt er meer informatie, houd daarom deze krant en de sociale media van ‘Sinterklaas Dalfsen’ in de gaten.

Foto: Robert Westera Fotografie – Op de foto met Sinterklaas in De Overkant in Dalfsen – 2020

Ondernemend Dalfsen staat ieder jaar weer garant voor de intocht van Sinterklaas in Dalfsen. De centrale organisatie is in handen van een groep van tien vrijwilligers uit Dalfsen. Daarnaast zijn er zo’n 35 ondernemers en vrijwilligers actief bij de intocht, op de dag van aankomst. De winkeliers vinden de toegankelijkheid van dit evenement erg belangrijk. En het doel is dan ook dat alle jonge kinderen, (groot)ouders en verzorgers dit evenement kosteloos kunnen meemaken.

Lees ook

Gemeente Dalfsen digitaal in gesprek met boeren

DALFSEN – De gemeente Dalfsen sprak door de jaren heen met verschillende groepen inwoners, ondernemers, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.