Home / / Sem van Duren eerste officiële winnaar van ‘Fiets ‘m dr in’

Sem van Duren eerste officiële winnaar van ‘Fiets ‘m dr in’

NIEUWLEUSEN – Op zaterdag 25 september vond de eerste editie plaats van het SPLASH event op het terrein van Zwembad de Meule in Nieuwleusen. Sem van Duren won de eerste prijs en ontving vorige week een slagers waardebon ter waarde van 100 euro.

Enkele honderden kinderen bezochten samen met hun vader en moeder, opa en oma, de eerste editie van dit nieuwe evenement dat Kulturhus de Spil met Saam Welzijn, Helios en Zwembad de Meule organiseerde. Het hoogtepunt van deze middag was de zogenaamde ‘Fiets ‘m dr in’ competitie. Een afgeleide van de in de jaren 90 welbekende edities van ‘Ter land, ter zee en in de lucht’.

Gourmetten

Er deden maar liefst vijftien deelnemers mee aan deze sportieve uitdaging. Sem van Duren slaagde erin om zonder angst zo snel mogelijk naar het einde te fietsen van de waterbrug. “Omdat het evenement op ‘Burendag’ werd gehouden, heeft de organisatie Sem gevraagd vooral zijn buurtgenoten uit te nodigen voor een lekkere gourmetavond, aangezien barbecueën in november wat uitdagend is”, aldus Keijzer van Kulturhus de Spil. Sem is blij met zijn prijs en zal naar verwachting zijn titel verdedigen tijdens de volgende editie van ‘Fiets ‘m dr in’, dat gepland staat voor september 2022.

Lees ook

Inloopspreekuur D66

OMMEN – Op maandag 6 december zou de fractie van D66 Ommen weer een inloopspreekuur houden in de Carrousel. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.