Home / / Schiet- en sjoelavond PB Ankum

Schiet- en sjoelavond PB Ankum

ANKUM – Op vrijdag 12 november houdt Plaatselijk Belang Ankum e.o. de jaarlijkse schiet -en sjoelavond. Belangstellenden zijn vanaf 20.00 uur van harte welkom bij ‘Het Roode Hert’ aan de Hessenweg in Ankum.

Prijsschieten, de schietcompetitie, sjoelen, prijsdarten, de dartcompetitie en spiekers sloan: er is veel te doen deze avond. Speciaal aan deze ‘Schiet- en Sjoel 2.0’ is dat men de kans krijgt om zich voor één avond een echte Max Verstappen te voelen. Uiteraard zijn er ook weer mooie prijzen te winnen bij het bekende Rad van Fortuin. Voor toegang is een coronapas noodzakelijk.

Lees ook

Sportclub Lemele laat rode lantaarn achter in Rijssen

RIJSSEN – Op de Koerbelt in Rijssen mocht sportclub Lemele de nare afdronk van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.