Home / / Regenboogsoos 26 november geannuleerd

Regenboogsoos 26 november geannuleerd

DALFSEN – Vanwege de coronamaatregelen heeft de werkgroep LHBTI besloten om de regenboogsoos van vrijdag 26 november in Trefkoele te annuleren. De afgelopen weken zijn er een aantal leuke ontmoetingen geweest, echter nu is besloten om in ieder geval één keer over te slaan. Na deze mini-lockdown komt de werkgroep terug op 17 december met een leuk programma. Ideeën voor deze of een daaropvolgende avond zijn welkom, neem contact op met één van de werkgroep-leden of met Ariën Langejans van Saam Welzijn. Dit kan via a.langejans@saamwelzijn.nl of bel 06 -11858073.

Lees ook

Geen kind is zo aanwezig als het kind dat wordt gemist 

Wereldlichtjesdag in Ommen: herinneren en herdenken in het ontstoken licht OMMEN – Op 12 december …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.