Home / / Plantenruilbeurs bij de Lindehoeve

Plantenruilbeurs bij de Lindehoeve

DALFSEN – Op zaterdag 6 november kan iedereen tuinplanten inbrengen en ruilen bij natuurboerderij Lindehoeve aan de Koesteeg 4 van 9.00 tot 9.30 uur. Weer planten meenemen is mogelijk vanaf 9.45 tot 12.00 uur. Het ruilen gaat met gesloten beurzen. In navolging van de enthousiaste reacties op plantenruilbeurzen in andere dorpen, heeft de werkgroep Operatie Steenbreek – onderdeel van Groen Gebogen – besloten dit ook in Dalfsen te organiseren. Er wordt gestreefd naar het zoveel mogelijk terugbrengen van groen en biodiversiteit in de tuinen van het dorp. Het verwijderen van tegels en andere verharding en het opvullen van de ruimte met planten is voor plant, dier, mens en watersysteem een goede oplossing vindt de werkgroep. Inbrengers worden verzocht de naam van de plant te vermelden op een papiertje en zo mogelijk ook de juiste standplaats en de wijze van verzorging.

Lees ook

Kerstconcert in WH Zwart Hal

LEMELERVELD – Ad Huetink verzorgt op zaterdag 11 december een orgelconcert in de WH Zwart …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.