Home / / Oud papier ABSD

Oud papier ABSD

DALFSEN – Op donderdag 2 december en op vrijdag 3 december haalt de ABSD weer oud papier op (in Ankum en in de Gerner Marke op vrijdagmorgen 3 december). De seniorenbond verzoekt om het papier voor 9.00 uur klaar te hebben staan aan de weg. Zelf brengen kan op op vrijdag 3 december tussen 14.00 en 16.30 uur en op zaterdag 4 december tussen 9.00 en 12.00 uur. Het oud papier kan dan gebracht worden naar de gereformeerde kerk aan de Polhaarweg.

Lees ook

Wethouder Ko Scheele leest voor bij de bieb

OMMEN – Van woensdag 26 januari tot en met zaterdag 5 februari zijn de Nationale …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.