Home / / Open Huis en muzikale avond

Open Huis en muzikale avond

DALFSEN – Op zaterdag 6 november houdt de Gereformeerde Kerk (hersteld) aan de Polhaarweg 22 een open huis in verband met de ingebruikname van het nieuwe kerkgebouw. Het open huis is van 14.00 tot 17.00 uur. Inwoners van Dalfsen en omgeving zijn van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen in het nieuwe onderkomen onder het genot van een hapje en een drankje. Dezelfde avond is er een muzikale (psalm)avond in de Grote Kerk met het thema ‘Het Woord van God houdt eeuwig stand’. De avond staat in het teken van psalmzang en korte meditaties. Deze avond begint om 20.00 uur, de toegang is vrij. Wel is er een collecte t.b.v. de onkosten. Kijk voor meer informatie op

www.gereformeerde-kerk-dalfsen.nl

Lees ook

Schilderijen van Harry Soepenberg bij Heileuver

DALMSHOLTE – Bij Heileuvers Schilderijenhuis in Dalmsholte is tot eind februari een expositie te zien …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.