Home / / Ontmoeten in De Olmen

Ontmoeten in De Olmen

NIEUWLEUSEN – Iedere zondagmiddag verzorgt Saam Welzijn een ontmoetingsmoment in de Olmen aan het Oosterveen 21. Belangstellenden die het gezellig vinden om op zondagmiddag een kopje koffie/thee te komen drinken, een praatje te maken, te bewegen in de beweegtuin of een spelletje te doen, zijn van harte welkom. De toegang is gratis en de middag heeft het karakter van een vrije inloop vanaf 14.00 uur. Wilt u meer weten over deze activiteit neem dan gerust contact op met mevrouw M. Bosch, tel.: 06-15404129 of mail naar: m.boschgerrits@kpnmail.nl.

Lees ook

Inloopspreekuur D66

OMMEN – Op maandag 6 december zou de fractie van D66 Ommen weer een inloopspreekuur houden in de Carrousel. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.