Oliebollenactie Excelsior aangepast

  DALFSEN – De meeste inwoners hebben inmiddels een flyer in de bus gehad over de jaarlijkse oliebollenactie van Muziekvereniging Excelsior uit Dalfsen. Omdat de gemeente opnieuw de regels heeft aangescherpt wordt de actie op zaterdag 20 november in aangepaste vorm (anders dan op de flyer stond) gehouden. Bestellen kan t/m 17 november en losse verkoop is er alleen op het Kerkplein.

  In een jaar zonder corona worden er meer dan 10.000 oliebollen gebakken en dat is een grote financiële inkomstenbron voor de vereniging. De muzikale oliebollen worden enorm gewaardeerd en worden in november, met oud & nieuw en op aanvraag gebakken. Door de aangescherpte regels komen de – in de flyer aangekondigde – kramen in de verschillende wijken te vervallen. Ook gaat de vereniging niet venten in de oude kern van Dalfsen. Op het Kerkplein verkoopt de vereniging nog wel losse zakken met oliebollen. Dit kan zolang de voorraad strekt. Vooraf  bestellen is dus raadzaam. Iedereen die oliebollen met of zonder krenten en rozijnen wil, kan deze bestellen via WhatsApp 06-27255652 of via de mail oliebollen@excelsiordalfsen.nl (7 euro per zak van 10 oliebollen). Heb je besteld, dan wordt je via de app of mail op de hoogte gesteld over de ophaalmethode. Bestelde oliebollen kunnen ‘veilig’ opgehaald worden bij De Vier Gezichten, Emmastraat 10 op zaterdag 20 november tussen 10.00 – 16.00 uur.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.