Home / / Nieuwe beschikbaarheidsapp van B+B Personeelsdiensten
.

Nieuwe beschikbaarheidsapp van B+B Personeelsdiensten

(Advertorial)

OMMEN – Marco Lindenholz en Dick Lindeboom zijn inmiddels al ruim een half jaar aan de slag vanuit de vestiging van B+B Personeelsdiensten Ommen.

“Wij zijn dankbaar dat onze klanten en medewerkers steeds beter de weg weten te vinden naar B+B Personeelsdiensten Ommen. Dit blijkt ook uit de reacties en de groei van de afgelopen maanden. Leuk om te zien dat bij het flyeren op de weekmarkt in Ommen onze naam wordt herkend. Dat is uiteindelijk toch wat je wilt”, aldus Marco Lindenholz.

B+B beschikbaarheidsapp

Dick Lindeboom: “B+B heeft nu ook een beschikbaarheidsapp. Het doorgeven van de ‘beschikbaarheid’ bleek een struikelblok voor veel parttime medewerkers. Wij hebben nu een eenvoudiger manier gevonden om dit aan ons door te geven. Door het gebruik van de app ziet de medewerker de doorgegeven beschikbaarheid en bovendien is het meteen inzichtelijk voor B+B. De app is uitgebreid getest en gereed om gelanceerd te worden.”

Volop werk

Naast parttime medewerkers, heeft B+B per direct ook ruimte voor het aannemen van vijf nieuwe medewerkers die op basis van een vast contract, fulltime in dienst kunnen komen (dus geen 0-contract). Marco: “Wij geven je financiële zekerheid met een goed arbeidscontract. Ook willen we graag in jou investeren en een persoonlijke band opbouwen. Het mooie van dit contract is dat je in veel verschillende sectoren werkervaring opdoet. B+B personeelsdiensten is de ‘wereldkampioen’ op het gebied van flexibel personeel met een G.B.V …… Gezond Boeren Verstand. Wij leveren de assistent van de vakman bij tal van bedrijven. B+B Personeelsdiensten is inmiddels uitgegroeid naar vier vestigingen in Rouveen, Genemuiden, Meppel en Ommen. Wij geloven in medewerkers die flexibel inzetbaar zijn vanaf één dag en we zijn 24 uur per dag voor jou bereikbaar!”

Spreek jou dit aan?
Onderneem actie en neem contact op met een van onze vestigingen. Of loop naar binnen in onze B+B kantoor in Ommen (achter de nieuwe Hema).

B+B Personeelsdiensten
Varsenerstraat 10
7731 DC Ommen
Tel. 0529-745028
App: 06-18217788

www.benbpersoneelsdiensten.nl

Lees ook

Schilderijen van Harry Soepenberg bij Heileuver

DALMSHOLTE – Bij Heileuvers Schilderijenhuis in Dalmsholte is tot eind februari een expositie te zien …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.