Home / / Neil Young tribute in De Carrousel

Neil Young tribute in De Carrousel

OMMEN – Op zaterdag 13 november treedt de Neil Young tributeband op in de Carrousel. Deze viermansformatie laat het publiek de muziek van Neil Young beleven in al haar verscheidenheid; het ruige elektrische werk, de akoestische ‘country’ en de mooie kleine solosongs. Het concert begint om 20.15 uur.

Muziekkenners beschouwen Neil Young als een icoon van de rockmuziek, een legende uit de jaren ’60 met invloed tot op heden. Als kind kreeg hij een plastic ukelele van zijn vader waarmee zijn liefde voor snaarinstrumenten was geboren. Zestig jaar na dato speelt hij nog steeds met de wijsheid van een man die het leven heeft gezien en met het heilige vuur van een rocker die eeuwig wil blijven rocken.
Bezoekers van het tributeconcert kunnen genieten van gevarieerd solowerk en alles vol overgave ‘in de geest van’. De stem van zanger Henri de Vries lijkt zo enorm op die van Young, dat er bijna sprake moet zijn van een vocale dubbelganger. Al met al een avondje nostalgie en muzikaliteit om nog lang van na te genieten. Kijk voor meer informatie op www.neilyoungtribute.nl. Bestel kaartjes via:

www.theatercarrousel.nl/programma

Foto: Ab Baak

Lees ook

Gemeente Dalfsen digitaal in gesprek met boeren

DALFSEN – De gemeente Dalfsen sprak door de jaren heen met verschillende groepen inwoners, ondernemers, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.