Home / / Najaarsconcert Soli Deo Gloria

Najaarsconcert Soli Deo Gloria

OMMEN – Op zaterdagavond 6 november hoopt muziekvereniging Soli Deo Gloria haar najaarsconcert te geven. Na een lange periode waarin veel optredens vervallen zijn en zelfs repeteren niet altijd mogelijk was, zien de muzikanten van alle verenigingsonderdelen er enorm naar uit om zich aan het publiek te kunnen presenteren.

Het concert wordt gehouden in De Carrousel in Ommen. De zaal is open vanaf 19.00 uur, om 19.30 uur begint het concert. De toegangsprijs bedraagt 7,50 euro voor volwassenen en 5 euro voor kinderen t/m 12 jaar. Kaarten kunnen gereserveerd worden via concert@sdgommen.nl, deze liggen dan klaar bij de kassa.
Voor supporters van SDG is de tweede bezoeker gratis. Vrienden van SDG hebben recht op twee gratis kaarten. Omdat door de overheid het gebruik van de CoronaCheckapp verplicht is gesteld om toegang te krijgen is het van belang een QR-code en een geldig ID-bewijs te kunnen laten zien. Mocht het concert vanwege aangescherpte coronamaatregelen niet kunnen doorgaan, dan wordt dit gemeld op

www.sdgommen.nl

Lees ook

Sportclub Lemele laat rode lantaarn achter in Rijssen

RIJSSEN – Op de Koerbelt in Rijssen mocht sportclub Lemele de nare afdronk van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.