Home / / Mini-editie van het Oranjefeest in Nieuwleusen

Mini-editie van het Oranjefeest in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Op vrijdag 12 en op zaterdag 13 november houdt de Oranjevereniging een mini-editie van het jaarlijkse Oranjefeest. Het is dan twee avonden feest in de tent op het evenemententerrein aan de Bosmansweg.

Vrijdagavond start het feest met de coverband Broadway om 20.00 uur. Op zaterdag openen verschillende dj’s al om 18.00 uur. Beide avonden duren tot 0.00 uur. De kaartverkoop is zaterdag 6 november gestart en de kaarten zijn alleen in deze online voorverkoop verkrijgbaar a 10 euro per stuk (per avond): www.ticketkantoor.nl/shop/oranjefeesten. Er is dus geen fysieke voorverkoop of kaartverkoop aan de tent. Toegang tot de feesttent wordt alleen verleend op vertoon van een geldig entreeticket, een officiële QR-code of bewijs van testen voor toegang en een geldig ID-bewijs. Het feest is enkel vanaf de kant van de parkeerplaats bij USV te betreden.

Foto: Marcel van Saltbommel – Bestuur Oranjevereniging 2021 (op de foto ontbreken Rudie Holterman en Lennie Klein).

Lees ook

Inloopspreekuur D66

OMMEN – Op maandag 6 december zou de fractie van D66 Ommen weer een inloopspreekuur houden in de Carrousel. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.