Maatschappelijk werk vanuit Stichting De Kern

DALFSEN – In de gemeente Dalfsen is een team maatschappelijk werkers van Stichting De Kern actief. Deze hulp van maatschappelijk werk is voor iedereen gratis die in de gemeente Dalfsen woont. Een afspraak kan plaatsvinden op het kantoor in Dalfsen, Nieuwleusen in Lemelerveld of gewoon thuis.

Inwoners kunnen hier terecht voor vragen rondom verschillende thema’s, zoals over weerbaarheid/zelfbeeld, relatieproblemen, eenzaamheid, echtscheiding, financiën enz. Naast individuele gesprekken worden ook trainingen in groepsverband aangeboden. Zo kunnen kinderen van groep 1 tot en met 8 een KIES training volgen. Deze is gericht op kinderen van gescheiden ouders, waarbij zij spelenderwijs de scheiding kunnen verwerken en elkaar kunnen steunen. Voor kinderen uit groep 7 en 8 wordt er de Step up! training aangeboden waar gewerkt wordt aan weerbaarheid en sociale vaardigheden. Een nieuwe training gaat op 21 januari 2022 van start. Aan volwassenen biedt De Kern onder meer assertiviteitstrainingen. Kijk voor meer informatie op de website of bel naar de receptie: 038-4569700.

www.stdekern.nl

V.l.n.r.: het team van De kern: Sarah Accardi, Gabriëlle de Bruin, Laurine Peeters, Jonne de Hoop en Jeannet Folkerts.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.