Home / / LPO stelt vragen over leerlingenvervoer

LPO stelt vragen over leerlingenvervoer

OMMEN – De Lokale Partij van Ommen heeft het college schriftelijke vragen gesteld naar aanleiding van tweede bestuursrapportage 2021, waarin wordt aangegeven dat het college met een plan van aanpak komt voor het terugdringen van de kosten in het leerlingenvervoer. Al eerder is de LPO kritisch geweest over het feit dat lokale vervoerders niet in aanmerking kwamen voor het leerlingenvervoer. Er werd toentertijd de keuze gemaakt voor een duurdere aanbieding vanwege het feit dat deze vervoerder gebruik zou maken van duurzaam vervoer, namelijk op biodiesel of elektrisch. De LPO is benieuwd wat er terecht is gekomen van deze duurzame voornemens. Daarbij heeft de LPO uit de markt gehoord dat het college heeft besloten om het contract met de huidige vervoerder (de Munckhof Groep uit Horst, Limburg) met twee jaar te verlengen. De LPO wil graag weten of dit klopt en waarom de gemeenteraad daarover (nog) niet is geïnformeerd. Ook zou de LPO graag weten dat als het contract inderdaad is verlengd, of er aanvullende eisen zijn gesteld aan het vervoer.

Lees ook

Gemeente Dalfsen digitaal in gesprek met boeren

DALFSEN – De gemeente Dalfsen sprak door de jaren heen met verschillende groepen inwoners, ondernemers, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.