Home / / Lijsttrekkers VVD in het Vechtdal bekend

Lijsttrekkers VVD in het Vechtdal bekend

REGIO – De leden van de VVD in de drie Vechtdalgemeenten hebben deze week de drie lijsttrekkers gekozen. In alle drie de gevallen zijn de huidige fractievoorzitters van de VVD in Hardenberg, Ommen en Dalfsen unaniem verkozen tot lijsttrekker bij de aanstaande Gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022.
Voor Hardenberg is Bert Gelling, voor Ommen Richard Smits en voor Dalfsen is Gerrit Jan Veldhuis verkozen tot lijsttrekker. Eind november zullen de leden van de VVD in de drie gemeenten hun keuzes maken voor de complete verkiezingslijsten.

Lees ook

Schilderijen van Harry Soepenberg bij Heileuver

DALMSHOLTE – Bij Heileuvers Schilderijenhuis in Dalmsholte is tot eind februari een expositie te zien …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.