Home / / Lezing ‘Music for Hitch’ van Ccoba

Lezing ‘Music for Hitch’ van Ccoba

OMMEN – Op 9 november geeft muziekkenner Ben Coelman een lezing in de Carrousel over Alfred Hitchcock en de muziek in zijn films. Het begint om 20.00 uur.

Muziek en beeld vormen een perfecte combinatie in veel films van Alfred Hitchcock. Gerenommeerde componisten als Franz Waxman en Bernard Herrmann schreven hun filmscores voor klassiekers van de Britse regisseur. Ben Coelman – die voor de Reisopera en het Muziekcentrum/Wilminktheater in Enschede werkt – licht in zijn lezing zes Hitchcock-klassiekers uit. Aan de hand van een ruime selectie filmfragmenten, foto’s en muziek ontstaat een portret van ‘Hitch’ als mens en cineast in relatie tot de andere kunsten, met de muziek voorop.

Reserveren

Het aantal plaatsen is beperkt (reserveer daarom op tijd online) en een coronatoegangsbewijs is noodzakelijk. De toegangsprijs voor deze lezing bedraagt 7 euro, bibliotheekleden betalen 5 euro en vrienden van Ccoba 3 euro. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.bibliotheeksalland.nl/cc, in de bibliotheek en ter plekke voor aanvang van de voorstelling. De lezing wordt georganiseerd door Ccoba, de culturele commissie van de Bibliotheek Salland, vestiging Ommen.

Lees ook

Vilsteren hoeft (nog) niet naar Bentelo

BENTELO – Het programma in klasse 5A van het zondagvoetbal afdeling Oost verordonneerde de mannen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.