Home / / Leeskring filosofie en cultuur

Leeskring filosofie en cultuur

NIEUWLEUSEN – De leeskring filosofie en cultuur heeft enkele plaatsen beschikbaar om een tweede leeskring te starten. De deelnemers bespreken grote vragen en ideeën van zowel oudere filosofen als Plato en Aristoteles als van moderne filosofen zoals Nussbaum en Arendt. De werkelijkheid is soms anders dan in eerste instantie gedacht. Tijdens de gesprekken ontwikkelen de deelnemers een eigen manier van filosoferen en leert men van elkaar. Inbreng van eigen vragen en/of thema’s is ook mogelijk. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via mgvdhoek@home.nl.

Lees ook

Inloopspreekuur D66

OMMEN – Op maandag 6 december zou de fractie van D66 Ommen weer een inloopspreekuur houden in de Carrousel. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.