Home / / Kinderopvang Oudleusen breidt uit in jubileumjaar

Kinderopvang Oudleusen breidt uit in jubileumjaar

(Advertorial)

OUDLEUSEN – Vanaf deze maand heeft Kindercentrum Oudleusen plaats voor tien extra BSO kinderen. Daarnaast wordt er bij voldoende animo volgend jaar ook gestart met een extra ochtend peuterwerk op de maandag.

Tien jaar geleden begon het kindercentrum als kinderdagverblijf ’t Schonebroekkie. “In die tien jaar is er veel veranderd”, vertelt Gerdy Diek, pedagogisch medewerkster plus. “Zo is er een BSO bijgekomen en in 2018 hebben we het peuterwerk overgenomen. Onze naam is toen veranderd in Kindercentrum Oudleusen, dit om duidelijker te laten zien dat we meer zijn dan alleen een kinderopvang. Intussen zijn we een waar begrip in de regio: men weet ons in de omliggende dorpen goed te vinden.” De tien extra BSO kinderplaatsen zal veel ouders als muziek in de oren klinken. Maar ook Gerdy kan niet wachten. “We vinden het erg leuk om deel uit te mogen maken van het opgroeien en de ontwikkeling van de kinderen. En we hopen dit uiteraard nog vele jaren te mogen doen.” Ouders/verzorgers die benieuwd zijn naar de mogelijkheden, kunnen contact opnemen met Kindercentrum Oudleusen via 0529-471115, kdvoudleusen@schanebroekkie.nl of kijk op

www.schanebroekkie.nl

Lees ook

Gemeente Dalfsen digitaal in gesprek met boeren

DALFSEN – De gemeente Dalfsen sprak door de jaren heen met verschillende groepen inwoners, ondernemers, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.