Home / / Kerstboomverkopers SV Dalfsen weer in actie

Kerstboomverkopers SV Dalfsen weer in actie

DALFSEN – Komende maand verkopen de vutters van SV Dalfsen weer kerstbomen in het dorp. Dat doen ze zoals gebruikelijk op het plein bij de katholieke kerk aan de Wilhelminastraat. De opbrengst komt ten goede aan SV Dalfsen, de katholieke kerk én Hospice ‘t Huis De Pastorie Dalfsen. De kerstbomengroep is er weer in geslaagd een prachtige partij bomen te kopen. Vanaf vrijdag 3 december gaat de verkoop los op de bekende locatie. Tot en met zaterdag 18 december staan de vrijwilligers van SV Dalfsen zes dagen per week klaar van 9.00 tot 17.00 uur. In verband met de coronamaatregelen gaan de verkoopavonden dit jaar niet door. De kerstbomengroep vraagt een ieder om zich bij het kopen van een boom te houden aan de coronaregels. Let op: er is geen pinautomaat aanwezig, gelieve contant te betalen.

Lees ook

Wethouder Ko Scheele leest voor bij de bieb

OMMEN – Van woensdag 26 januari tot en met zaterdag 5 februari zijn de Nationale …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.