Home / / Inzamelactie luiers voor Lesbos

Inzamelactie luiers voor Lesbos

OMMEN – In de maand november worden door heel het land luiers, billendoekjes en Sudocrem ingezameld, om ervoor te zorgen dat de stichting CRR (christian refugee relief) kinderen die op de vlucht zijn, steun kan bieden. Ieders hulp is daarbij van grote waarde. Wilt u ook ieder vluchtelingenkind geven waar het recht op heeft? Doneer dan luiers (vooral maat 4-6), Sudocrem of billendoekjes. De donaties kunnen tot en met zaterdag 27 november ingeleverd worden bij de familie Douma, Merelstraat 72 in Ommen of bij de familie Prins, Chevalleraustraat 97 in Ommen. Kijk voor meer informatie over deze actie op

www.luiersvoorlesbos.nl

Lees ook

Sportclub Lemele laat rode lantaarn achter in Rijssen

RIJSSEN – Op de Koerbelt in Rijssen mocht sportclub Lemele de nare afdronk van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.