Home / / Inschrijving vierde editie Dalfser VoetbalQuiz geopend

Inschrijving vierde editie Dalfser VoetbalQuiz geopend

DALFSEN – Op zaterdag 20 november wordt de vierde editie van de Dalfser VoetbalQuiz gehouden. Plaats van handeling is de kantine van SV Dalfsen op Sportpark Gerner. De inschrijving is geopend.

De kantine is die avond geopend vanaf 19.00 uur, waarna de VoetbalQuiz start om 19.30 uur. Deelname is voor alle leeftijden en is dit keer gratis voor zowel leden als niet-leden van SV Dalfsen. Presentator Tom Wildvank vuurt in totaal 100 vragen af op de deelnemers, verdeeld over 8 categorieën. Bij de VoetbalQuiz worden de geldende coronamaatregelen in acht genomen. Dat betekent dat deelnemen alleen kan op vertoon van een geldige QR-code. Hierop wordt gecontroleerd aan de ingang. Meedoen kan individueel, of in teams van 2, 3 of 4 personen. Aanmelden voor de Dalfser VoetbalQuiz kan via het inschrijfformulier op www.svdalfsen.nl of via pr@svdalfsen.nl. Dit emailadres is ook bereikbaar voor meer informatie.

Lees ook

Gemeente Dalfsen digitaal in gesprek met boeren

DALFSEN – De gemeente Dalfsen sprak door de jaren heen met verschillende groepen inwoners, ondernemers, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.