Home / / Informatiebijeenkomst Parkinson

Informatiebijeenkomst Parkinson

DALFSEN – Op woensdag 10 november houden woonzorgcentrum Rosengaerde en Interaktcontour een informatiebijeenkomst over Parkinson. De bijeenkomst vindt plaats bij Rosengaerde (Pastoriestraat 1), start om 10.00 en duurt tot ca. 15.00 uur.

De bijeenkomst is bedoeld voor mensen die te maken hebben met Parkinson. Het is een eerste vervolg op de succesvolle pilot die de twee organisaties in de zomer hebben gehouden. Inwoners die te maken hebben met Parkinson kunnen er kennismaken met elkaar, ervaringen uitwisselen en activiteiten doen. Op het programma staat dit keer ook een training van een fysiotherapeut. Daarnaast is deze vervolgbijeenkomst bedoeld om met elkaar in gesprek te gaan over mogelijke vervolgactiviteiten die na deze bijeenkomst gepland kunnen worden. Mensen die hebben deelgenomen aan de pilot in de zomer zijn uitgenodigd om weer aan te sluiten. De bijeenkomst staat op zichzelf, dus ook nieuwe deelnemers zijn van harte welkom. Opgeven kan bij Wander Kolk, hij is te bereiken via: 06-83661298 of via: w.kolk@interaktcontour.nl.

Lees ook

Sportclub Lemele laat rode lantaarn achter in Rijssen

RIJSSEN – Op de Koerbelt in Rijssen mocht sportclub Lemele de nare afdronk van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.