Home / / Huis-aan-huis collecte voor de kinderen in Griekenland

Huis-aan-huis collecte voor de kinderen in Griekenland

DALFSEN – Deze week t/m 27 november houdt Kerk in Actie een landelijke huis-aan-huis collecte, bestemd voor hulp aan kwetsbare kinderen in Griekenland. De nood blijft hoog: gammele tenten, extreme kou, onveiligheid, gebrek aan schoon drinkwater, medicijnen en sanitaire voorzieningen. En misschien wel het ergst van alles: de uitzichtloosheid, het jarenlange, onzekere wachten. Dat is de realiteit waarin duizenden kinderen in Griekse vluchtelingenkampen opgroeien. Ook in Dalfsen wordt er gecollecteerd. Er kan contant gegeven worden én digitaal via een QR-code op de collectebus. Wees gul en geef! Wie alvast rechtstreeks wil doneren kan dat doen op rekeningnummer NL89ABNA0457457456 Kerk in Actie, o.v.v.: Huis-aan-huis collecte 2021 (Vluchtelingenkinderen Griekenland). Kerk in Actie: “Met uw donatie helpt u ons en onze partners om mensen tot hun recht te laten komen en toekomstperspectief te geven.” Voor meer info, mail naar: dalfsen.kerkinactie@gmail.com.

Lees ook

Sinterklaasactie van Humanitas zorgt voor blije gezinnen

DALFSEN – Afgelopen week bezocht Sinterklaas vele kinderen in de gemeente Dalfsen. Er werd dan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.