Home / / Het Beatrixfonds voor en van ons allen

Het Beatrixfonds voor en van ons allen

OMMEN – Het Beatrixfonds bedankt iedereen die tijdens de collecteweek het spierfonds op welke manier dan ook heeft gesteund. Het fonds stelt zich ten doel spierziekten te bestrijden en mensen te steunen die hiermee te kampen hebben. De opbrengst in Ommen en omgeving was maar liefst 6056,15 euro. Het landelijke bedrag wordt in december bekend gemaakt. Wilt u ook helpen met collecteren, wellicht via social media of via de eigen contacten? Neem dan contact op met Dinie van der Veen-Welink: 06-29731197. Volgend jaar vindt de collecte plaats van 11 t/m 17 september.

Lees ook

Gemeente Dalfsen digitaal in gesprek met boeren

DALFSEN – De gemeente Dalfsen sprak door de jaren heen met verschillende groepen inwoners, ondernemers, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.