Home / / Gratis cursus: ‘Leef’

Gratis cursus: ‘Leef’

OMMEN – Gedurende vier bijeenkomsten geven trainers en preventiewerkers van Impluz/Dimence de cursus ‘Leef’. Tijdens deze cursus leren deelnemers om op een zachtaardige manier om te gaan met gedachten, gevoelens en omstandigheden. De cursus is onder meer bedoeld voor mensen die meer willen leven in het moment en mensen die meer willen leven vanuit hun eigen waarden. De cursus wordt gegeven op 23 en 30 november en op 7 en 14 december van 19.00 tot 21.00 uur. Het is geheel kosteloos en er is geen verwijzing nodig. Belangstellenden kunnen voor meer informatie terecht bij het secretariaat: 0570-604900, of zich aanmelden voor de cursus bij info@impluz.nl. Zie ook

www.impluz.nl/cursussen

Lees ook

Gemeenteraad Dalfsen neemt besluit over zoekgebied Dalfserveld-West

Strenge voorwaarden voor opwekken duurzame energie DALFSEN – Na uitgebreid onderzoek is Dalfserveld-West het meest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.