Home / / Expositie Molle Eisma in het gemeentehuis

Expositie Molle Eisma in het gemeentehuis

DALFSEN – In het gemeentehuis van Dalfsen is, tijdens de openingstijden, van maandag 8 november tot woensdag 15 december 2021 een tijdelijke expositie van enkele werken van Molle Eisma te zien. De expositie maakt onderdeel uit van een expositiereeks in het gemeentehuis.

Molle Eisma (1944) was het grootste deel van zijn werkzame leven leraar bij basisschool De Zaaier in Nieuwleusen. In zijn vrije tijd restaureerde hij meubels en klokken. Daarnaast ontwierp en realiseerde hij objecten. Het creëren van objecten heeft hij na zijn pensionering verder uitgebouwd. Zijn werk bestaat uit abstracte driedimensionale stukken. Deze stukken zijn kubistisch of hebben geen herkenbare vorm: het is aan de toeschouwer. De expositie is te zien in de centrale hal en de foyer van het gemeentehuis. Bij een bezoek aan het gemeentehuis Dalfsen zijn de geldende coronamaatregelen van toepassing.

Lees ook

Geen kind is zo aanwezig als het kind dat wordt gemist 

Wereldlichtjesdag in Ommen: herinneren en herdenken in het ontstoken licht OMMEN – Op 12 december …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.