Home / / Denk mee over een aantrekkelijk centrum van Ommen!

Denk mee over een aantrekkelijk centrum van Ommen!

OMMEN – In opdracht van de gemeente en de Stichting Ondernemersfonds centrum Ommen werkt bureau BRO een ontwikkelstrategie voor het centrum van Ommen uit. Een belangrijke stap hierin is de bewonerspeiling.

Rinie Henning is als onafhankelijk voorzitter van de Stichting Ondernemersfonds Centrum Ommen actief betrokken bij het centrum van Ommen. “De stichting bestaat uit centrumondernemers die met elkaar de schouders onder een aantrekkelijk centrum van Ommen zetten. We investeren in een gezellig centrum met bijvoorbeeld mooie bloembakken en sfeervolle sfeerverlichting in de winterperiode. En met veel enthousiasme worden ook allerlei activiteiten georganiseerd en ondersteund. Allemaal met het doel om inwoners en bezoekers van Ommen zich thuis te laten voelen in ons centrum, zodat men hier gezellig komt winkelen en de leuke horecazaken en/of de musea bezoekt.”

Meedenken

Samen met de gemeente en pandeigenaren is Stichting Ondernemersfonds centrum Ommen in overleg om het centrum ook voor de toekomst gezellig en gastvrij te houden. “Dat wordt ook uitgewerkt in concrete plannen die we samen willen uitvoeren. Daarom vinden we het belangrijk dat we weten welke kansen en creatieve ideeën u als inwoner van Ommen heeft als het gaat om het centrum. Pak daarom de kans om uw stem als inwoner te laten horen, we vinden dat enorm waardevol! Het centrum van Ommen is immers ons centrum”, aldus Rinie Henning. Stemmen duurt slechts vijf minuten en is mogelijk via

www.centrumplanommen.nl

Lees ook

Gemeente Dalfsen digitaal in gesprek met boeren

DALFSEN – De gemeente Dalfsen sprak door de jaren heen met verschillende groepen inwoners, ondernemers, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.