Home / / De Triangel heeft de beste Kinderpostzegels verkopers

De Triangel heeft de beste Kinderpostzegels verkopers

WITHAREN – En weer was het feest bij basisschool De Triangel in Witharen. Groep 8 won met de verkoop van Kinderpostzegels een geheel verzorgde schoolreis naar Corpus (museum: ‘reis door de mens’, red.).

Al jaren is het een ware happening op de Triangel: Kinderpostzegels! Enkele weken geleden wisten de leerlingen van groep 8, tientallen setjes postzegels, kaarten, tassen, pleisters en bloembollen aan de man te brengen. De scholen die gemiddeld genomen het meeste geld ophalen, kunnen een schoolreisje verdienen: een stimulans voor de kinderen om extra goed hun best te doen. De zeven kinderen van groep 8 moesten tot afgelopen woensdag op de uitslag wachten. Toch wisten ze stiekem al dat de kans groot zou zijn dat ze in de prijzen zouden vallen, ook al lag het gemiddelde van dit jaar erg hoog.

Hoog gemiddelde

De voorgaande groepen acht vielen de laatste negen jaar ook al acht keer in de prijzen, maar niet eerder had de Triangel zo’n hoog gemiddelde gehaald; maar liefst 365 euro per leerling. Dat ze een schoolreisje zouden kunnen winnen, daar waren ze wel een beetje van uit gegaan, maar dat ze ook de beste van heel Nederland zouden zijn? De feestvreugde was enorm toen afgelopen woensdag eindelijk dat verlossende telefoontje kwam.

Lees ook

Ook in Dalfsen waren de winkeliers de lockdown beu

DALFSEN – “Ondanks dat er al iets was uitgelekt, heb ik met enige spanning en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.