Home / / De Polhaar wint opnieuw het scholierentoernooi tafeltennis

De Polhaar wint opnieuw het scholierentoernooi tafeltennis

DALFSEN – Op dinsdag 19 oktober vond het jaarlijkse scholierentoernooi tafeltennis plaats bij tafeltennisvereniging DTV’84 in Dalfsen.

Een sportieve en gezellige toernooiochtend werd afgesloten met juichkreten van maar liefst 17 deelnemers vanuit De Polhaar, vergezeld door diverse Polhaarfans in het publiek. De Polhaar, titelverdediger na winst in 2020, wist ook dit jaar de schoolbeker binnen te slepen. In de twee jaren die daaraan vooraf zijn gegaan (2018 en 2019) wist basisschool De Spiegel te domineren. Het scholierentoernooi is met een totaal aantal van 25 deelnemers goed bezocht. Leerlingen in de leeftijd van 7 t/m 12 jaar van diverse scholen wisten de weg naar tafeltenniscentrum ‘De Doorbraak’ te vinden in de herfstvakantie. De kinderen speelden verdeeld over twee categorieën hun toernooi: 7 t/m 9-jarigen en 10 t/m 12-jarigen. DTV’84 bedankt alle vrijwilligers en alle deelnemers voor de sportiviteit, gezelligheid en hulp tijdens het toernooi. Meer informatie over de vereniging is te vinden op de website

www.dtv84.nl

Lees ook

Gemeente Dalfsen digitaal in gesprek met boeren

DALFSEN – De gemeente Dalfsen sprak door de jaren heen met verschillende groepen inwoners, ondernemers, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.