ChristenUnie Dalfsen vraagt ideeën voor verkiezingsprogramma

DALFSEN/LEMELERVELD/NIEUWLEUSEN – In de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen vraagt ChristenUnie Dalfsen inwoners om ideeën en suggesties voor haar verkiezingsprogramma. Op deze wijze wil de partij met een breed gedragen programma de komende jaren bijdragen aan een gemeente waar het goed wonen en werken is.

De partij organiseert haar week van het verkiezingsprogramma met in drie kernen een bijeenkomst voor inwoners. In verband met de coronamaatregelen zijn deze digitaal. Op 17 november voor inwoners van Nieuwleusen en Oudleusen, op 18 november voor Dalfsen, Hoonhorst, Ankum en op 19 november zijn inwoners van Lemelerveld, Hessum en Rechteren welkom. Inwoners, ondernemers en vertegenwoordigers van verenigingen zijn op deze digitale bijeenkomsten van harte welkom om hun ideeën voor hun dorp of gemeente te delen met vertegenwoordigers van de partij. De bijeenkomsten starten om 19.30 uur. Lijsttrekker Rietje Lassche; “We vinden het belangrijk ons programma voor de komende jaren niet vanachter een bureau te schrijven, maar op te stellen samen met de mensen waarvoor we het doen. We hadden hen graag fysiek willen ontmoeten, maar hopen nu ook digitaal op goede gesprekken.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.